Interim Management | Lean Consultancy | Lean Training

Nidva is al sinds 2008 partner in Interim Management, Lean Consultancy en Lean Coaching voor de corporatiesector. Onze dienstverlening richt zich op interim ondersteuning en organisatieveranderingen op basis van Continu Verbeteren. Met meer dan 30 jaar ervaring in de Corporatiesector bieden wij inhoudelijke kennis om uw organisatie effectiever, efficiënter en klantgerichter te maken.

 

Wie is Nidva

André Nagel, eigenaar van Nidva, is sinds 1989 werkzaam in de corporatiesector. Na afronding van zijn bedrijfskundige opleiding bij de HVABB is hij als zelfstandig adviseur en interim manager werkzaam bij diverse opdrachtgevers. Sinds 2013 heeft hij Lean toegevoegd aan het portfolio en is gecertificeerd als Lean Black Belt via het LCS van Cardiff University.​

Als consultancy- en trainingsorganisatie, put Nidva haar kracht uit een kwalitatief hoogwaardig netwerk van specialisten. Daardoor zijn wij flexibel in het leveren van consultancy en bieden wij Lean trainingen geaccrediteerd volgens het Lean Competency System van Cardiff University.

Integrale toepassing van Lean

Lean wordt vaak geassocieerd met procesoptimalisatie, maar Lean is veel meer dan dat. De filosofie is gebaseerd op 3 pijlers, het Lean systeem

  • Purpuse (effectiviteit)
  • Process (efficiency)
  • People (Cultuur van Continu Verbeteren)

Vanuit de missie van uw organisatie, welke waarde levert u voor uw huurders, maken we samen de vertaling naar operationele meetbare doelstellingen. Processen zijn er op gericht dat er op een efficiënte wijze invulling wordt gegeven aan het creëren van klantwaarde. In een cultuur van Continu Verbeteren draagt de organisatie zelf dagelijks bij aan het verbeteren van klantwaarde. Lean biedt voldoende tools om hier invulling aan te geven.

Om het Lean gedachtegoed stevig te verankeren in uw organisatie, schakelen wij op alle niveau’s. Op bestuurlijk niveau dagen wij u uit om een ambitieuze doelstelling te formuleren, van waaruit u uw persoonlijke veranderverhaal vertaald naar uw organisatie. Het (middel) management coachen en trainen wij als Leiderschapsteam, zij zijn immers de stuwende factor in uw organisatie. Op operationeel niveau trainen wij een groep Lean Green Belts die als Lean ambassadeur de kartrekkers zijn in uw Lean ambities. De rest van uw organisatie kunnen wij op White- en Yellow Belt niveau trainen, zodat de gehele organisatie een waardevolle bijdrage levert aan de nieuwe cultuur.

Onze rol is vooral gebaseerd op het uitgangspunt: we doen het een keer voor, we doen het een keer samen en we kijken een keer met u mee. Op die manier maken wij u zo snel mogelijk onafhankelijk van consultancy. 

Onze opdrachtgevers

Contact gegevens

Adres

Pauline de Haanerf 16
1705 LB  Heerhugowaard

06-109 12 677

E-mail

info@nidva.nl
www.nidva.nl

Online coaching

Wij bieden online coaching via Online Lean Coach