NIDVA is een interim management en Lean consultancy bureau, gespecialiseerd in de woningcorporatie markt. Eigenaar en oprichter van Nidva, André Nagel, heeft zich sinds 1989 ontwikkeld als interim manager en is ook internationaal erkend als Lean Black Belt, gecertificeerd volgens het Lean Competency System van Cardiff University.

Nidva verzorgd primair interim management, Lean consultancy en Lean training, maar zet tevens specialisten uit zijn uitgebreide netwerk in.

Interim management

Tijdelijke managementinvulling op de scheiding van techniek en klant

Voor tijdelijke invulling of voor het inzetten van een veranderopgave bent u bij ons aan het juiste adres. Onze focus ligt vooral op het werkvel van techniek en klant, maar ook voor andere interim vraagstukken putten wij uit een kwalitatief hoogwaardig netwerk van specialisten.

Lean Consultancy

Lean in zetten als management filosofie om continu uw organisatie te verbeteren

Lean is een filosofie die uw organisatie iedere dag een stukje sterker en wendbaarder maakt. Lean biedt echter veel meer dan efficiënter werken. Een goede doorvertaling van uw missie naar operationele doelstellingen en van daar uit verbeteren, zorgt dat u niet alleen efficiënter werkt, maar vooral werkt aan een doelmatige organisatie.

Lean training

Onze trainingen verzorgen wij zelf of in samenwerking met onze opleidingspartner

Lean trainingen helpen uw organisatie, vaak met een deel coaching en begeleiding, om effectiever en efficiënter te werken. Lean stelt de klant en medewerker centraal en helpen uw organisatie aan een hogere klanttevredenheid met gemotiveerde medewerkers. Daarnaast worden middelen doelmatiger ingezet, wat resulteert in lagere bedrijfskosten.

Lees meer
Lees meer
Lees meer