Interim Management

Nidva verzorgd Interim management op alle werkvelden van de Corporatiesector.

Het wegvallen van een leidinggevende in uw organisatie komt nooit gelegen. Wij kunnen deze tijdelijke capaciteitsvraag voor u invullen of maken hiervoor gebruik van ons hoogwaardige netwerk van specialisten in de corporatiesector.

Interim management operationeel

Heeft u tijdelijk behoefte aan invulling van een leidinggevende functie? Interim managers uit ons netwerk kennen de sector en zijn snel operationeel. Deze invulling verzorgen wij rechtstreeks of leggen de verbinding met experts uit ons netwerk. Op alle werkvelden van de sector zijn onze experts werkzaam. Bijkomend voordeel van de inzet van een ervaren interim manager is het signaleren van knelpunten en de interim periode benutten om een verbeterslag met het team of afdeling te maken.

Verandermanagement

Heeft u behoefte aan extra capaciteit om een verbeterslag of structurele aanpassing in uw bedrijfsvoering door te voeren? Een deel van de experts in ons netwerk is bedreven in verandermanagement en helpen u en uw team in deze transitie. Dergelijke opdrachten voeren wij zelf uit of leggen de verbinding met een expert uit ons netwerk.

Neem contact met ons op